Nieuwe webshop van Bulthuis

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg zal Bulthuis Truck- en Traileronderdelen een nieuwe webshop presenteren. Via deze bestelmodule kunnen klanten onder andere 360 graden foto’s van onderdelen bekijken, voorraadinformatie opvragen en documentatie raadplegen.

Met het lanceren van de webshop maakt Bulthuis het bestellen van producten 24/7 beschikbaar. Maar het zijn vooral de extra mogelijkheden van de shop die het bestelproces makkelijker maken en die tijd moeten besparen. Bijvoorbeeld de 360º productfoto’s waarvoor Bulthuis een interne fotostudio heeft ingericht. De kans op een verkeerd besteld product wordt zo aanzienlijk verminderd.

Een andere tijdbesparende functie is de aanwezigheid van productinformatie zoals inbouwvoorschriften, schema’s en links naar de fabrikant. Deze informatie is direct vanaf de productpagina beschikbaar zodat je de webshop niet hoeft te verlaten alvorens een product te bestellen. Verder geeft de webshop suggesties voor alternatieve producten, bijvoorbeeld van andere merken of met een andere prijsstelling. Ook meldt het systeem wanneer een product in losse onderdelen beschikbaar is. Bij producten zoals remschoenen, vult de shop de bestelling aan met de overige benodigde delen zoals de veren en andere toebehoren.

Dankzij de realtime voorraadindicatie is direct duidelijk in welke vestiging en wanneer een product op voorraad is. Een handige zoekfunctie voor alternatieve productnummers maakt de website compleet. Bulthuis is een landelijk opererende leverancier van truck en traileronderdelen. Met 30 voertuigen en een team van 92 mensen worden tweemaal daags leveringen verzorgd.

DEEL HET