Nieuwe namen op Transport Compleet Gorinchem

Volgens de organisator is de complete transportbranche vertegenwoordigd op Transport Compleet 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Mammoet Europe keert na enkele jaren afwezigheid terug op Transport Compleet. Een andere nieuwkomer is Apollo Vredestein. Deze Indiaas-Nederlandse bandenproducent neemt voor het eerst deel aan een Transport Compleet-beurs.

Mammoet Europe keert niet alleen als exposant terug op de beursvloer. De specialist in zwaar hijswerk en multimodaal transport maakt ook onderdeel uit van het kennisprogramma. Mammoet informeert bezoekers voorafgaand aan de beurs over ladingzekeren. Een ander speerpunt uit het programma van Transport Compleet is platooning. De populariteit van deze techniek neemt flink toe in de logistieke wereld, waarbij vrachtauto’s elektronisch aan elkaar gekoppeld zijn.

De organisatie van Transport Compleet maakt verder bekend dat de zeven grote truckmerken aanwezig zijn in Gorinchem, zeer waarschijnlijk via hun regionale dealers. Daarnaast is het aanbod trailers en carrosseriebouwers uitgebreid, zegt de organisatie. Deelnemers zijn onder andere Krone, Schmitz, Bruinenberg (DOLL), De Graaff Carrosserie en Booi Karrosserieën.

Tijdens Transport Compleet pakt Lamboo Repair uit met diverse noviteiten, aldus de organisator. Bovendien viert het bedrijf haar 60-jarig jubileum. Een andere exposant die gaat uitpakken is Wijlhuizen. De distributeur van onder meer truck- en trailerdelen organiseert meerdere activiteiten zowel in de hal als op het buitenterrein. Net als Wijlhuizen biedt Iveco ook een activiteit aan op het buitenterrein. Iveco geeft het demo rijden, wat een succes was in Hardenberg, een vervolg in Gorinchem. Tot slot vindt de bezoeker op het buitenterrein zowel voor als achter de hal een grote diversiteit aan trucks en trailers.

Het evenement vindt plaats op 5, 6, en 7 september op de bekende locatie. 

DEEL HET