Nieuwe lichtere en sterkere pendelas van Broshuis

Broshuis presenteert met de PL2HD een nieuwe, lichtere en sterkere pendelas. Dit nieuwe model maakt een bredere gieksleuf en een vernieuwd ontwerp en een andere bouwwijze van de Broshuis diepladers mogelijk. De nieuwe, lichtere as wordt volledig door robots afgelast wat de kwaliteit ten goede komt.

Naast de uitdagingen om een oplegger lichter en lager te bouwen is de gieksleuf bij een dieplader in combinatie met pendelassen altijd een groot issue. Bij onze nieuwe range diepladers is Broshuis er in geslaagd om een gieksleuf met een breedte van maar liefst 900 mm te creëren.

Bij de bouw van de pendelas diepladers is veel veranderd. Zo bieden de nieuwste computer– en productietechnologieën de mogelijkheid de pendelas diepladers sterker en lichter te bouwen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid direct de hele range pendelas diepladers uit te voeren met deze nieuwste techniek.

Diverse Ministeries van Defensie hebben de nieuwste technologie inmiddels uitvoerig getest en zelfs aangeschaft. Tijdens de militaire tests zijn de opleggers tot in het extreme op de proef gesteld. Dit heeft geresulteerd in mooie orders voor Broshuis waarmee dit merk inmiddels marktleider zijn op het gebied van opleggers met pendelassen. 

De nieuwe range diepladers staat centraal op de Broshuis stand tijdens de Bauma in München. Broshuis staat op stand nummer FN.723/10.

DEEL HET

Meer over...

Video's van Nieuwe lichtere en sterkere pendelas van Broshuis

  • Video bij:Nieuwe lichtere en sterkere pendelas van Broshuis