Nieuwe garantieregeling bij Kraker Trailers

Kraker Trailers vindt productinnovatie één van de pijlers van het bedrijf. Het motto “ons product is het beste, maar zelfs dat kan altijd beter” wordt breed gedragen. Het komt terug in de afwerking van de trailers en in nieuwe opties. Maar ook in de garantie die je krijgt en in compleet nieuwe trailers.

Zoals de SuperEcoCombi  (SEC) die Kraker in 2021 ontwikkelde. De SEC is een indrukwekkende combinatie: een truck met daarachter twee trailers van 13.6m lang. De trailers zijn aan elkaar gekoppeld met een dolly. De achterste trailer is een standaard K-Force. De voorste trailer moet aan verschillende eisen voldoen, zoals een vangmuil om de dolly te koppelen en aansluitingen voor hydrauliek, lucht, licht en ABS voor de achterste trailer. De naloopas op de 3de as van de voorste trailer zorgt voor een kortere draaicirkel. Met een SEC vervoer je tot 72t in één rit.

De productie van de SEC-trailers is volgens het K-Force-concept, dus geschroefde trailers die volgens Kraker ijzersterk zijn en die een lange levensduur hebben. In Finland is deze combinatie met een totale lengte van 32m en een maximaal gewicht van 72t al toegelaten. In Zweden, Noorwegen en Spanje worden testtrajecten gereden en dat ziet er volgens Kraker veelbelovend uit. Het Nederlandse wegennet is nog niet geschikt voor de SEC. Daarom gebeurt het transport naar Finland, waar Kraker verschillende SEC’s verkocht.

Kraker Trailers ziet in de SuperEcoCombi een goed antwoord op de vraag om economisch rijden. Met de SEC ontwikkelde Kraker Trailers een duurzaam vervoersconcept, gereed voor de toekomst.

Nieuwe garantieregeling

Kraker Trailers staat bekend om de unieke garantie bij de Kraker-schuifvloertrailers. Garantie is méér dan het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties. Een professioneel aftersales-team staat klaar om problemen te verhelpen en om stilstand te beperken.

Een belangrijk voordeel is volgens Kraker dat garantie bij verkoop overgaat op de nieuwe eigenaar, die zich daarvoor wel moet registreren. Dit betekent een hoge restwaarde van een Kraker trailer. De nieuwe eigenaar koopt een trailer die altijd op tijd werd gekeurd en onderhoud kreeg.

Voorheen gold de 5-jarige garantie bij een Garantie Periodieke Keuring. De nieuwe regeling werkt eenvoudiger en levert meer voordelen op.

Een Kraker-eigenaar

- is verzekerd van 5 jaar garantie op constructie

- krijgt toegang tot het online service center

24/7 toegang tot het online Kraker Service Center

Het Online Service Center werkt snel en doeltreffend: een Kraker-eigenaar voert het chassisnummer in en vindt zo de gewenste voertuiginfo. Zoek je een bumper met bijbehorende verlichting of aansluitschema’s? Met een paar muisklikken is het geregeld. Zeker bij een vloot met meerdere Krakers is het extra handig wanneer alle voertuiginfo snel en overzichtelijk beschikbaar is.

 

 

DEEL HET