Nieuwe, drie-assige Krone polyester multitemp trailer voor Bergtrans

Recent leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een 3-assige polyester Krone Multitemp koeloplegger af aan Bergtrans in Tiel. De koeloplegger is de eerste uit een serie van drie opleggers. De komende weken worden er ook nog twee tautliners afgeleverd.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger aangepast naar de wensen van de klant. Voor het laden en lossen is een laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.500 kg en een plateaulengte van 2.000 mm. Er is een opklapbaar tussenschot tegen het dak van de oplegger gemonteerd, waardoor de lading met 2 verschillende temperaturen vervoerd kan worden. De tweede verdamper is verdiept gemonteerd, waardoor daar een grotere doorrijhoogte onder ontstaat. Voor de koeling is een Multitemp koelmachine gemonteerd.

Bergtrans is opgericht in 1979 door Henk van den Berg. Destijds begonnen met twee vrachtwagens is Bergtrans inmiddels onder leiding van zoon Rik van den Berg uitgegroeid tot een allround logistieke dienstverlener. Sinds 2015 zijn ook de twee zonen van Rik, Erik en Chris werkzaam bij Bergtrans. Dagelijks zijn er een 15-tal combinaties onderweg. De transporten worden zowel met geconditioneerde opleggers uitgevoerd als ook met tautliners.

 

DEEL HET

Meer over...