Nieuw merk van Roland: Infinishield

Roland International, leverancier van trailerdelen, heeft haar klanten in geheel Europa gevraagd wat zij het belangrijkst vinden aan de schuifzeilen van hun trailers. Hun klanten lieten blijken dat een schuifzeil met name makkelijk in onderhoud moet zijn en minstens 5 jaar lang moet meegaan. De productmanagers van Roland zijn met deze informatie aan de slag gegaan en hebben volgens het bedrijf zelf een product ontwikkeld dat aan al deze eisen voldoet.

InfiniShield is een nieuw merk van Roland dat een volledige reeks aan digitale UV en Solvent printtechnologieën op PVC samenbrengt, met meerdere beschermende coatings om het optimaal bedrukte schuifzeil te bieden voor elk type trailer. Gecombineerd met hun kennis van kleur, compositie, typografie en design maakt Infinishield full color prints. Dankzij de coatings zijn deze schuifzeilen vuilafstotend, gemakkelijk schoon te maken en bieden zij tot vijf jaar garantie, aldus de fabrikant.

Marco van Diessen van Roland International zegt: "We hebben ons product op de weg én in ons eigen laboratorium grondig getest door het bloot te stellen aan duizenden uren UV-licht. Daarnaast hebben wij uitgebreide tests uitgevoerd die het openen, sluiten, vouwen en koolstofvervuiling simuleren."  

DEEL HET