Negentig Krone huckepack trailers voor Mammoet Ferry via TIP

Mammoet Ferry Transport heeft negentig Krone huckepack schuifzeiltrailers besteld via TIP Trailer Services. De trailers zullen ingezet gaan worden op routes naar de Britse eilanden. Mammoet Ferry Transport verzorgt vanuit Europa vrachten van en naar het Verenigd Koninkrijk.

“Met deze trailers gaat Mammoet Ferry Transport een nieuw segment bedienen en om dit te doen zijn de trailers voorzien van een hefdak. Bovendien zijn de trailers compleet in de huisstijl van Mammoet Ferry Transport uitgevoerd”, zegt Daniel Morsink, Area salesmanager bij TIP. De keuze om deze trailers te bestellen bij TIP was een logische vertelt Krijn Torreman, eigenaar van Mammoet Ferry Transport. “De relatie met TIP is altijd goed geweest. Mammoet Ferry Transport doet al zaken met TIP sinds 1997 en dit is niet zomaar. Ik zie TIP als een partij die van alle markten thuis is en ons ontzorgt volgens ‘het one-stop-shop’ principe”. De eerste trailers zijn inmiddels uitgeleverd. In totaal omvat de vloot van Mammoet Ferry Transport 400 trailers.

Kenmerken van trailers van Mammoet ferry Transport is dat ze niet ouder zijn dan vijf jaar en dat ze voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van veiligheid en ladingzekering. Alle trailers zijn gecertificeerd volgens DIN EN 12642 XL en voorzien van een 27 tons certificaat van de TÜV. Een anti-diefstal zeil ontbreekt evenmin en aan beide kanten is de laadvloer voorzien van 25 sjorogen. Tot slot hebben alle trailers van Mammoet Ferry Transport een volgsysteem. 

DEEL HET