Multifunctionele Coil schuifzeilopleggers voor De Wit

Pacton heeft een serie van 5 stuks bijzondere multifunctionele schuifzeilopleggers geleverd aan de Wit Transport uit Hillegom.

Het gaat om schuifzeilopleggers met een coilgoot, een schuifdak én een twee-tons ondervouwende laadklep. De Wit zocht een zo multifunctioneel inzetbare oplegger voor de uiteenlopende werkzaamheden van het bedrijf. Een mooie uitdaging voor de engineering afdeling van Pacton.

De coil-goot is geschikt voor rollen staal maar dankzij de meegeleverde luiken ontstaat er een vlakke laadvloer wanneer de goot niet in gebruik is.

De opleggers zijn voorzien van de eigen Pacton schuifzeilen opbouw, welke standaard is voorzien van een schuifdak. De stalen delen daar van zijn standaard geschoopeerd voor een betere duurzaamheid. Om de lading veilig te kunnen vervoeren zijn de opleggers uitgerust met anti-diefstal zeilen en zijn de achterdeuren voorzien van een speciaal slot. Het spuitwerk in 2-kleuren zorgt voor een strak uiterlijk, ook alle onderdelen zoals assen, steunpoten en dergelijke zijn in kleur meegespoten. Om de opleggers duurzaam te beschermen is er voor gekozen om ook deze volledig te schooperen.

De Wit Transport is opgericht in 1958 en uitgegroeid tot een modern transportbedrijf met als internationaal specialisme groupage vervoer van en naar Frankrijk, met dagelijks vertrekken naar alle grote bestemmingen binnen Frankrijk. Daarnaast is de Wit actief in expeditie, op- en overslag en  vervoer van ADR tank containers en Reefers binnen de Benelux en Noord Duitsland.   

DEEL HET

Meer over...