MTH Logistiek en Lelieveld kiezen voor Wezenberg Trailers

Aan MTH Logistiek uit Harderwijk leverde Wezenberg Trailer onlangs een 3-assige Krone Tautliner voorzien van laadklep af en Lelieveld Transporten B.V. in Hazerswoude nam twee polyester Krone koeltrailers in gebruik. Dit betreffen multitemp-exemplaren.

De oplegger voor MTH uit Harderwijk is in de werkplaats van Wezenberg aangepast naar de wensen van de klant. Zo is er een Dhollandia laadklep gemonteerd met een hefcapaciteit van 2.000 kg. Tevens is er extra werkverlichting incl. binnenverlichting gemonteerd. MTH Logistiek is in 2008 opgericht door dhr. en mevr. van Spijkeren.

De eerste opdrachten kwamen binnen dankzij een klant uit Nijkerk. Deze opdrachten werden uitgevoerd met een Volkswagen Transporter. Snel volgende een tweede auto.Door de jaren heen is er een vaste klantenkring opgebouwd waarvoor dagelijks werkzaamheden uitgevoerd worden. Het wagenpark is inmiddels uitgebreid naar drie Caddy’s, een Crafter, een bakwagen en twee trekkers met trailer.

MTH groeit als familiebedrijf steeds verder door. Zoon Danny is sinds 2019 mede-eigenaar geworden. Naast Danny werken ook dochter Samantha en twee zonen Djordy en Djeffrey en 4 vaste medewerkers in het bedrijf en pakt iedereen zijn eigen taken op.

Lelieveld Transporten

De opleggers voor Lelieveld Transporten uit Hazerswoude zijn uitgevoerd als Nordic oplegger. Door een langere wielbasis en een grotere afstand tussen de kingpin en de steunpoten, zijn de opleggers speciaal geschikt voor trekkers met een langere wielbasis. De opleggers zijn volledig aangepast aan de wensen van de klant en volledig geschikt. Zo zijn er RVS spatborden geplaatst en is er Gullimex temperatuurregistratie geïnstalleerd. De opleggers zijn voorzien van een Thermo King SLXi-Spectrum 2-50 koelmachine.

Lelieveld Transporten B.V. is een echt familiebedrijf. Al sinds Lon Lelieveld in 1980 met het bedrijf begon, vormen verantwoordelijkheid en betrokkenheid de rode draad in de ontwikkeling van Lelieveld Transporten B.V. Die instelling zorgt tot op de dag van vandaag voor groei en continuïteit.

De huidige eigenaren Maurice en Vincent, de zonen van Lon, zetten deze koers voort. Samen met Eva Lelieveld, de vrouw van Maurice, vormen zij het managementteam.

DEEL HET