MFTC levert Tien Kraker Trailers aan FarmTrans

MFTC heeft onlangs tien nieuwe Kraker Trailers geleverd aan Farmtrans. Het bedrijf had zo’n anderhalf jaar geleden vijf Kraker-schuifvloertrailers gekocht via MFTC, recent is dit uitgebreid met nog eens tien nieuwe Krakers. Theo Bos vertelt: “De laatste serie van tien hebben we aangekocht via MFTC-verkoper Timothy Wuyts. Vijf van de voertuigen hebben een inhoud van 93m3, de andere vijf 76m3. 

Ook volgende schuifvloertrailers worden via MFTC aangekocht, al gaan we wel samen bekijken welk type dat wordt. Er is zoveel mogelijk. Zo zie ik bij Farm Trans toekomst voor de kortere volume-trailers die MFTC aanbiedt (de K-Force HD Agrar, die met gelast chassis en kortere wielbasis is ontwikkeld voor agrarische toepassingen, red.). Deze trailers bieden gemak op kleinere en minder goed bereikbare locaties waar wendbaarheid belangrijk is, zoals boerenerven.”

Op de vraag waarom Farm Trans zo duidelijk voor Kraker kiest, geeft Theo uitgebreid antwoord: “Bij Kraker ligt de focus uitsluitend op schuifvloertrailers. Dat zie je terug in het product: de trailers hebben nét dat beetje extra als op het gebied van afwerking en kwaliteit. Ook opties zoals een rolzeil met snelsluiting, een speciale coating voor transport van levensmiddelen over de volledige binnenkant van de zijwanden en de mogelijkheid graanschuiven in de achterdeuren te laten verwerken, zijn voor Farm Trans belangrijk. De binnenverlichting in de trailer en de plaats van het bedieningspaneel (voor de eerste as) zijn voor ons een pré. Het lage eigen gewicht en het bedieningsgemak maken de Kraker-voertuigen uitermate geschikt voor Farm Trans.”

Theo sluit af: “We zijn zeer tevreden over het verloop van het aankooptraject. Er werd geluisterd naar én gehoor gegeven aan onze wensen. Daarom is de combinatie MFTC/Kraker Trailers de juiste partner voor Farm Trans.”

DEEL HET