Loadlok komt met nieuwe versie IsoTempwall

Loadlok heeft een nieuwe tussenwand ontwikkeld voor geconditioneerde laadruimten. Het bedrijf heeft met deze tussenwanden inmiddels de nodige expertise opgebouwd, wat heeft geleid tot nieuwe varianten.

Voor een Duitse supermarktketen hebben de R&D- en productieteams van Loadlok nauw met de klant samengewerkt om een op maat gemaakte IsoLok Tempwall te ontwikkelen. De klant heeft twee geconditioneerde compartimenten in zijn voertuigen, gescheiden door een vaste wand over de lengte van de laadruimte. Om beide compartimenten af te sluiten met maximale isolerende prestaties, gecombineerd met een eenvoudige en lichte bediening door de gebruiker, ontwikkelde Loadlok de IsoLok Tempwall60 Autostow tussenwand. Het succes van deze oplossing was volgens het bedrijf zo groot dat het nu de industriestandaard is geworden in de supermarktdistributie.

Pharma

Een andere groeiende markt is volgens Loadlok het vervoer van temperatuurgevoelige farmaceutische producten. “Dergelijke producten vereisen de hoogste niveaus van temperatuurbeheersing. Met korte openings- en sluittijden die nodig zijn om temperatuurschommelingen te minimaliseren, in combinatie met een eenvoudige, lichte en ergonomische bediening, heeft Loadlok de IsoLok Frigowall Pharma ontwikkeld voor een farmaceutische klant. De toevoeging van een handmatige klep (in plaats van open ventilatieroosters) zorgt ervoor dat er een gesloten vacuüm wordt behouden in het geconditioneerde compartiment totdat dit wordt vrijgegeven wanneer de scheidingswand moet worden geopend.

DEEL HET