LoadLok komt met Crosbi technologie

De missie van LoadLok luidt: Creating smart cargo control solutions, to improve how the worlds move cargo. Als onderdeel hiervan is CROSBI ontwikkeld. 

Deze door Cargo Control Company ontwikkelde technologie stelt klanten in staat om eenvoudig zelf het gewenste product samen te stellen en om een order door te voeren. De applicatie genereert automatisch productietekeningen én orderbevestigingen van bijvoorbeeld daken of Multitemp wanden.  CROSBI heeft jarenlange productkennis geprogrammeerd in de nieuwste technologie, waardoor fouten worden gereduceerd en onnodige administratieve processen worden geëlimineerd, waardoor de levertijd en nauwkeurigheid worden verbeterd.

Knapen

Momenteel werken wij samen met Knapen Trailers aan een CROSBI project voor dakzeilen. Vrijwel elke Knapen trailer is uniek en daarmee is ook ieder dakzeil anders. LoadLok zegt de technische ontwerpprocessen van Knapen geïntegreerd te hebben met hun CROSBI applicatie.  Knapen levert de technische specificaties van het voertuig aan in een vast formaat (.xml bestand), op basis van die waarden kan LoadLok naar eigen zeggen in slechts enkele seconden automatisch een technische tekening samenstellen. Het dakzeil wordt direct geproduceerd met als doel een foutloze en snelle levering.

DEEL HET