LoadLok investeert in verhoging productiecapaciteit

LoadLok, onderdeel van de Cargo Control Company, heeft geïnvesteerd in de productie en ontwikkeling van ladingzekering systemen. Door de installatie van nieuwe machines is LoadLok in staat om de productie van aluminium- en stalen bindrails met 20% te verhogen.

In de afgelopen decennia heeft LoadLok (onderdeel van de Cargo Control Company) het bedrijf zien groeien tot dat van marktleider op het gebied van ladingzekeringsoplossingen. Mede dankzij deze groei, investeerde LoadLok in 2019 in een 5000m2 Centre of Excellence in Hirwaun (Wales), inclusief nieuwe productiematerieel, R&D-centrum, verkoopkantoren en verbeterde serviceniveaus. Nu investereert het bedrijf in de volgende fase van hun expansie met nieuwe, hogesnelheid CNC Freesapparatuur en verhogen de capaciteit van de geïntegreerde rolvorm productielijnen. Deze investering stelt Load Lok in staat om te voldoen aan de verhoogde vraag naar ladingzekeringsproducten, doorlooptijden te verlagen en de capaciteit voor stalen en aluminium bindrails onmiddellijk met 20% te verhogen. 

Verhoogde productie-efficiëntie

 

Met de investering in de geïntegreerde rolvorm productielijnen en CNC-freesmachines, heeft LoadLok hun efficiëntie aanzienlijk verhoogd. De rolvormers zijn ontworpen om klantspecifieke aanpassingen mogelijk te maken bijvoorbeeld voor variabele montagegaten en lengtes, voor zowel mechanische- als lijmbevestiging, evenals stalen bindrails in alle materialen en afwerkingen. Dit omvat bindrails die aan de industriestandaard voldoen: LoadLok 3009, 1805, 1806, 5044 en 3011 - maar ook volledig op maat gemaakte bindrails. Met hun CNC-freescentrum zijn ze in staat om aluminium Dubbele Laadvloer LayerLok-rails van de 5050- en 5060-serie op maat te maken. Mike Reilly, algemeen directeur van de nieuwe Hirwaun-faciliteit: "Toegevoegde waarde leveren aan carrosseriebouwers en transportbedrijven, dat is wat wij de afgelopen drie decennia hebben gedaan. Wij zijn van mening dat wij, door aangepaste varianten van bindrails te produceren, die specifiek geoptimaliseerd zijn qua lengte, vorm, montagegaten, materiaal en afwerking, onze klanten kunnen helpen om onze bindrails beter in hun productielijn te verwerken en hen hiermee helpen montagetijd te besparen". Hij voegde eraan toe: "We leveren tegenwoordig ook bindrails die voorbereid zijn voor verlijming. Samen met een technologische partner hebben we een sterke lijm ontwikkeld die betere prestaties levert dan mechanisch bevestigde bindrails! Dat in combinatie met onze flexibiliteit in productie en onze expertise op het gebied van het vastzetten van lading kunnen wij onze klanten betrouwbare oplossingen leveren die jarenlang meegaan".  

 

Bespreek zakelijke kansen met LoadLok

LoadLok is op een missie 'to improve how the world moves cargo'. Mike vervolgt: "We gaan dan ook graag het gesprek aan met onze klanten over hoe we onze producten op maat kunnen maken om een hogere efficiëntie in hun productieproces te bewerkstelligen. Ons engineeringteam staat klaar om op maat gemaakte bindrails ontwerpen te leveren, perfect geoptimaliseerd aan uw wensen."

 

 

DEEL HET