Lichtgewicht uitschuifbare Broshuis trailer

Broshuis komt met een nieuwe uitschuifbare, hydraulisch gestuurde vlakke oplegger met een uniek laag eigen gewicht van slechts 8.400 kilo. Broshuis realiseert dit lage eigen gewicht door slimme engineering en toepassing van hoogwaardige materialen.

Dankzij het lage eigen gewicht resteert er een hoger laadvermogen en dat betekent ook dat er zwaardere lading zonder ontheffing vervoerd kan worden. Tevens draagt het lage gewicht bij aan een lager brandstofverbruik. Broshuis is er naar eigen zeggen in geslaagd om het lage eigen gewicht te realiseren zonder consessies te doen aan de kwaliteit of de levensduur van de oplegger. 

De oplegger is luchtgeveerd en is voorzien van hydraulische besturing van de laatste twee assen. De oplegger is enkelvoudig uitschuifbaar. De nieuwe, lichtgewicht uitschuifbare oplegger is voorzien van 9 tons assen en heeft een laadvloerhoogte van 1370 mm. Verder is de oplegger voorzien van TÜV gekeurde sjorogen en rongpotten op verschillende posities. Het nuttige laadvermogen bedraagt maar liefst 36,6 ton.

 

 

 

DEEL HET

Meer over...