Krone Polyester Koeltrailer voor Gebr. Kooy Huizen

Wezenberg Trailers heeft aan Zeevishandel Gebr. Kooy uit Huizen een Krone polyester koeltrailer afgeleverd.

In de werkplaats van Wezenberg Trailers is de oplegger volledig aangepast aan de wensen van de klant, waarbij de oplegger tevens voorzien werd van Alcoa Dura Bright velgen. Verder werd de reclame in de huisstijl van de Gebr. Kooy uitgevoerd door Van Pijkeren Groep in IJsselmuiden. Dit bedrijf koos voor de polyester koeltrailer van Krone vanwege het naadloze karakter wat het reinigen eenvoudig maakt. 

Voor de koeling is een Carrier 19HE koelmachine gemonteerd. Voor de temperatuurregistratie gaat Gebr. Kooy gebruik maken van het Lynx platform van Carrier.  

Gebr. Kooy is al bijna honderd jaar een begrip in de visserijsector. Het bedrijf heeft een rijke historie die geworteld is in het voormalige vissersdorp Huizen aan de Zuiderzee. Het begon allemaal toen Jan Kooy, onze oprichter, jaren geleden begon met het roken, inleggen en verkopen van verse vis. 

Op den duur kwam Jan's zoon Henk bij het bedrijf werken en werd het bedrijf aangepast aan de veranderende dynamiek van de markt. De vraag naar kwaliteitsproducten uit de Noordzee groeide en er werd begonnen met het inkopen van verse vis op de Nederlandse visafslagen en deze te leveren aan groothandelaren, zowel nationaal als internationaal.

DEEL HET

Meer over...