Krone polyester koelopleggers voor Postuma AGF

Wezenberg Trailers heeft twee polyester koeltrailers geleverd aan plaatsgenoot Postuma, dat dit jaar 110 jaar bestaat. Het betreft de aflevering van de laatste 2 opleggers uit een totale bestelling van 5 stuks.

Het betreft de aflevering van de laatste 2 opleggers uit een totale bestelling van 5 stuks. Het gaat om een starre oplegger, voorzien van een Carrier 1350 koelmachine en een onderschuivende laadklep met een hefcapaciteit van 2.500 kg. De andere is een gestuurde oplegger, voorzien van een achtersluitende laadklep. Beide opleggers zijn voorzien van polyester buitenwanden in combinatie met stalen binnenwanden.

Om het 110-jarig bestaan van Postuma AGF extra onder de aandacht te brengen zijn de opleggers voorzien van een speciale jubileumreclame. Postuma AGF is een familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring in de groente en fruit, en deelt de ervaring met specialisten binnen de AGF-sector en foodservice. Postuma AGF doet dit door het bieden van een breed en diep assortiment verse producten en gaat verder door het leveren van diensten waarmee de klanten zich onderscheiden in de markt.

DEEL HET