Krone bouwt zijn miljoenste trailer

De Duitse trailerfabrikant Krone heeft onlangs zijn miljoenste trailer gebouwd. Het betreft een koeltrailer die wordt afgeleverd aan de Noorse vestiging van TIP. Dit bedrijf is dit jaar vijftig jaar klant van Krone.

De trailer is gebouwd in de fabriek in Lübtheen, in het noorden van Duitsland en heeft chassisnummer WKESD000001000000. Voor de overhandiging kwam de CEO van TIP, Bob Fast, zelf naar Krone om de trailer in ontvangst te nemen. “Wee zijn bijzonder blij dat we samen met krone een halve eeuw partnerschap mogen vieren. Dat wij als TIP de miljoenste door Krone gebouwde trailer overhandigd krijgen, is een onmiskenbaar teken van betrouwbaar partnerschap. Ook in de toekomst zullen we de kwalitatief hoogwaardige en innovatieve trailers van Krone inzetten in onze vloot.”

Een miljoen trailers

Krone bouwde zijn eerste trailer in 1971 in Werlte. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een toonaangevende aanbieder en opende het in Europa meerdere fabrieken. Krone bouwt nu ook trailers in Lübtheen, Herzlake en in het Turkse Tire.  

DEEL HET

Meer over...