Kraker verdrievoudigt productiecapaciteit

Met de bouw van de nieuwe fabriek verdrievoudigt Kraker Trailers de productiecapaciteit. Kraker Trailers heeft in de afgelopen decennia een ruime klantenkring opgebouwd in heel Europa en naar verwachting zal de vraag naar trailers de komende tijd verder stijgen. Met de bouw van de nieuwe productie faciliteit die in de tweede helft van dit jaar gereed zal zijn kan Kraker Trailers nog beter en sneller reageren op vraag uit de markt.

De nieuwe fabriek wordt de meest moderne en technisch hoogstaande schuifvloertrailerfabriek ter wereld. Slimme productiemethoden zorgen voor snelle levering van trailers met de bekende kwaliteit. De verkoop in Europa neemt nog altijd toe en de verwachtingen voor de toekomst zijn hooggespannen, vandaar deze stap vooruit van Kraker Trailers.

Terwijl de nieuwe fabriek wordt gebouwd, gaat de productie in de huidige setting uiteraard volop verder en worden er in heel Europa dagelijks trailers geleverd. Een greep uit de recente leveringen: een aantal CF-200’s zijn geleverd aan de Duitse transportondernemingen HR-Trading en Deesen. Reuss koos voor een trailer met hydraulisch dak. Het filterdoek is in de dakconstructie van de Reuss-trailer verwerkt. Zo kan de volledige bovenkant worden vrijgemaakt waardoor de trailer voor diverse producten kan worden ingezet.

In Polen neemt de afzet hand over hand toe en ook dichterbij huis, in Engeland, zijn de nodige successen te noteren. Voor vervoer van losgestorte producten heeft J. J. Tacey drie nieuwe CF-200 aangekocht ter vervanging van andere schuifvloertrailers. Ook D.R. & F.A. Ford, die vorig jaar al een aantal trailers bestelde, breidt de vloot verder uit met weer twee CF-200’s in de UK-uitvoering.

Kraker Trailers is inmiddels in heel Europa vertegenwoordigd met een strategisch dealernetwerk. De servicepunten zijn zodanig gesitueerd dat er binnen een cirkel van 200 kilometer altijd een erkend Kraker steunpunt paraat staat om service te verlenen.

DEEL HET