Kraker trailers voor PNO Noorwegen

Kraker Trailers uit Axel heeft een order voor vijf CF-502 opleggers van PNO Trailerverhuur in Noorwegen gekregen. De eerste twee opleggers zijn inmiddels afgeleverd. Het gaat om moving floor opleggers met zijdeuren. Daardoor zijn deze opleggers multifunctioneel inzetbaar.

De Kraker CF -502 is een model wat zich in een toenemende populariteit mag verheugen. Dankzij de optimaal toegankelijke zijwand door middel van de deuren is het vinden van retourlading voor moving floor trailers een stuk eenvoudiger. Dat leidt tot een hogere beladingsgraad en dat is goed voor het milieu en bijzonder efficient. 

De CF 502 heeft een eigen gewicht van 8,5 ton en is daarmee de lichtste in zijn soort. Het maximaal technische laadvermogen is 28 ton met negen tons assen en een schoteldruk van 12 ton. De inhoud bedraagt 88 kubieke meter.

De CF-502 light heeft hetzelfde, geschroefde chassis als de K-Force. De standaard CF-502 is een robuuste trailer voor transporteurs die gebruiksgemak boven een laag eigen gewicht stellen. De light-uitvoering is bedoeld voor sectoren waar elke kilo telt. De kwaliteit en levensduur van de CF-502 en de CF-502 light zijn gelijk.

DEEL HET

Meer over...

Video's van Kraker trailers voor PNO Noorwegen

  • Video bij:Kraker trailers voor PNO Noorwegen