Kraker Trailers: Samenwerking met Benalu

Kraker Trailers komt met verrassend nieuws tijdens Solutrans in Lyon. De trailerbouwer uit Axel heeft een overeenkomst gesloten met het Franse Benalu. Dat opent de Franse markt voor Kraker en biedt Benalu een netwerk in Nederland. 

Enkele maanden alvorens Kraker Trailers een nieuwe fabriek open in het Zeeuwse Axel, pal naast de bestaande fabriek, sluit het bedrijf een overeenkomst met de Franse branchegenoot Benalu. Daardoor ontsluit Kraker Trailers in één klap de als moeilijk ervaren Franse markt. Benalu stopt met het bouwen van schuifvloertrailers. De trailers van dit type die het verkoopt, komen vanaf volgend jaar uit Axel.  

Over de inhoud van de samenwerking en de vorm ervan, is nog niet alles concreet, daar komen we dus nog op terug. De aluminium kieptrailers waarin Benalu gespecialiseerd is, worden hoogstwaarschijnlijk vanaf volgend jaar door Kraker verkocht in het noorden van Europa. 

De samenwerking is nog niet officieel, maar op Solutrans in Lyon, stonden Benalu en Kraker al gebroederlijk op dezelfde stand. 

 

 

DEEL HET