Kraker Trailers gestart met nieuwe parts webshop

Bij Kraker Trailers zijn grote veranderingen gaande. Een belangrijke stap richting de toekomst is het lanceren van de webshop. De site is nuttig voor iedereen die een Kraker-schuifvloertrailer heeft én voor mensen die nog géén Kraker-trailer hebben.

De webshop van Kraker draait vooral om gemak vóór de klant en service náár de klant. Je kunt namelijk niet alleen onderdelen bestellen, maar ook meer informatie over jouw trailer krijgen door de “my trailer”-functie. Daar kun je namelijk bijna álles terugvinden over jouw voertuig, van onderdelen tot aansluitschema’s en van asnummers tot de dikte van de vloerplanken.

De webshop van Kraker Trailers wordt volgens het bedrijf gekenmerkt door gebruiksgemak. Je kunt dus zeggen dat de filosofie “easy to use” die we bij de ontwikkeling en bouw van onze schuifvloertrailers hanteren, ook terugkomt in de webshop. Stel, een klant wil onderdelen bestellen, dan gaat dat heel eenvoudig.  Op de homepage van de site staat een button “registreren”. De klant klikt daarop, voert z’n gegevens in en heeft een uniek Kraker-account. Kraker Trailers kent vervolgens een kortingscode toe aan de klant, die samen met het bericht dat het account actief is, wordt verstuurd. Daarna kan men winkelen in onze webshop. Betalen gaat achteraf, de klant krijgt een factuur toegestuurd.

Honderden onderdelen

Kraker Trailers heeft de 600 meest gevraagde en verkochte onderdelen ingevoerd in de webshop. De database zal steeds verder worden uitgebreid, want met de webshop kan Kraker goed signaleren naar welke andere onderdelen vraag is.

De webshop is beschikbaar in verschillende talen, maar ook hiervoor geldt dat dit in de komende periode verder wordt uitgebreid. Belangrijk is dat een klant zich registreert, want op die manier profiteert men optimaal van de klantkorting. De factuur komt van de dealer in het land van waaruit wordt besteld. Bijvoorbeeld: een Duitse schuifvloerrijder bestelt onderdelen in de Kraker-webshop. De financiële afhandeling loopt via TrailerTec GmbH, echter zonder dat dit ten koste gaat van de klantkorting.

Binnen Kraker Trailers zijn Rico de Feijter, Floris Jan Beumer en Thomas Poulsen verantwoordelijk voor de webshop. Rico is nauw betrokken geweest bij het ontwikkelingsproces en Floris Jan en Thomas houden de werking van de webshop nauwlettend in de gaten. Want zoals met alle nieuwe dingen, zullen er wellicht ook hier kleine dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn. In dat geval kunt u Floris Jan en Thomas contacteren en zorgen zij dat het in orde komt.

Snelle levering

Kraker Trailers zegt garant te staan voor snelle levering. “Het streven is om binnen de EU één werkdag levertijd aan te houden. De daadwerkelijke levertijd is afhankelijk van onder andere de voorraad, maar dit wordt bij uw bestelling gemeld. Buiten de EU-landen moet men rekenen op een dag of drie. Snellere levering is altijd bespreekbaar”, zegt het bedrijf.

Lifestyle

De Masters in Moving Floor Trailers heeft een apart deel aan de webshop toegevoegd; onder het kopje “Lifestyle” kunnen Kraker-spullen zoals jasjes, rugzakken, bidons enzovoort worden besteld.

Nieuwe huisstijl

Vrijwel tegelijk met de webshop werd de nieuwe huisstijl van Kraker Trailers gelanceerd. Het werd volgens het bedrijf tijd om met een nieuw logo beter uit te dragen waar Kraker Trailers voor staat en zo nog beter aansluiting te vinden in de markt. Bovendien zijn het Kraker Trailers-logo en het K-Force nu zo opgemaakt dat er een duidelijke synergie tussen de twee is. De horizontale balken in het Kraker-logo beelden de schuifvloer uit en staan tevens voor beweging en vooruitgang. Precies de zaken waar Kraker Trailers momenteel druk mee bezig is, aldus het bedrijf.

DEEL HET