Kraker Trailers draait op volle toeren

Kraker Trailers mag zich gelukkig prijzen dat het net een nieuwe fabriek af had eer de markt echt begon aan te trekken. Europa’s bekendste fabrikant van schuifvloertrailers zegt drukke tijden te beleven. Dagelijks worden trailers afgehaald door transporteurs uit alle hoeken van Europa. En niet alleen kant-en-klare trailers worden afgehaald, ook vertrekken er met grote regelmaat bouwpakketten naar buitenlandse klanten.

Drie-in-één kit

Het idee was eigenlijk verbluffend simpel en werd direct na de introductie omarmd door de markt: de drie-in-één kit van Kraker Trailers. Twee K-Force trailers in de vorm van een bouwpakket worden in één volledig geassembleerde trailer gestapeld. Eenmaal op de plaats van bestemming worden ze door een door Kraker Trailers gecertificeerde servicepartner in twee dagen in elkaar gezet. Dit concept levert een aanzienlijke besparing in transportkosten op. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Kraker Trailers.

Uitgebreid optie-pakket voor Esma

Voor Esma heeft Kraker Trailers een trailer gebouwd die is uitgerust met veel en bijzondere opties. Zo is de trailer geleverd met een liftas, een reservewielbeugel, 2x 3 ronde, ingebouwde LED-lampen, 4 toplampen achter, 2 LED-werklampen in de bak, een 8mm vloer, een deurtje aan bijrijderszijde, schoonmaakblokken, enzovoort. De slijtage van de remmen wordt gemeten door een speciale indicator. Verder heeft de trailer ventilatieschuiven in het kopschot, meeloopschot en achterdeur en een HD waterinstallatie met 275l tank. En de trailer heeft een zgn. "stro-aanpassing" die bestaat uit een deelbare bovenbalk, een dubbele gedeelde deursluiting en een strorek tussen de achterdeuren.

CF-200  voor DJK Logistics

Elke kuub is er eentje, zegt Henk Kelly van DJK Logistics. Het in Olderberkoop gevestigde DJK Logistics transporteert bulkgoederen zoals papier, houtsnippers en -krullen in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft verschillende soorten voertuigen in de vloot, die recent is aangevuld met een eerste Kraker-schuifvoertrailer. Een voertuig met specificaties waar eigenaar Henk Kelly aangenaam door is verrast. “Voor ons is elke kuub er eentje en met een inhoud van 97m3 (96,7m3 om precies te zijn) is deze CF-200 nog beter dan ik verwachtte.” Dit volume is onder andere gerealiseerd door de toepassing van 445/45 R195-banden met een diameter van 905mm in plaats van de standaard 1070mm.

De afwerking van de trailer noemt Henk Kelly super en hij vertelt dat ook de chauffeur die met de trailer rijdt erg enthousiast is. De CF-200 van DJK Logistics is op sommige punten aangepast op de wensen van het bedrijf: een deurtje dat naar binnen opendraait, een andere achterbumper. Maar verder lag de focus op het volume.

DEEL HET