Kraker Trailers breidt aftersales en diensten uit

De ontwikkelingen gaan hard bij Kraker Trailers en de nieuwe K-Force blijft volgens de fabrikant een groot succes. De kracht zit ‘m volgens het bedrijf in de constante ontwikkeling en verbetering van de Kraker-voertuigen. In veel Europese landen signaleert Kraker een groeiende vraag. De internationale dealerorganisatie van Kraker pakt deze vraag op, met ondersteuning van aftersales én het nieuwe Online Service Center.

Het Online Service Center heeft tot doel om snel de juiste onderdelen te vinden: een Kraker-eigenaar voert het chassisnummer in en vindt zo de gewenste voertuiginfo. Zoek je een bumper met bijbehorende verlichting of aansluitschema’s? Met een paar muisklikken is het volgens Kraker geregeld.

Meer keus

Bij Kraker kun de klant kiezen welk dak hij op zijn K-Force wilt. Eén van de opties is het 2-delige hydraulische daknet. Dit type dak wordt vaak gebruikt bij transport van afval, hout en agrarische producten. De twee delen zijn volgens de fabrikant onafhankelijk van elkaar te bedienen. Het is dus mogelijk om één of beide dakdelen te openen om de zijkant van de trailer te beschermen bij het laden. Maar welk dak je ook kiest: bij Kraker staan veiligheid en gebruiksgemak voor de chauffeur voorop. Bij de dealer kunnen klanten kiezen uit de andere daken die Kraker levert.

Servicepartners

Kraker Trailers heeft internationaal een uitgebreid netwerk gecertificeerde servicepartners. In vrijwel heel Europa kunnen klanten rekenen op de gewenste ondersteuning. Maar ook in ons eigen land breidt Kraker het netwerk steeds verder uit. Recentelijk werden vier servicepartners toegevoegd: Edwin van Gool Mobile Equipment in Oosterhout, K&D Truck & Trailer Service in Beerta, Lumas Truck & Trailer Service in Alphen a/d Rijn en Van de Krol European Trailercare in Barneveld. Alle servicepartners hebben de kennis die nodig is om klanten te helpen met hun Kraker-schuifvloertrailer.

 

 

DEEL HET