Kraker toont K-Force met Jolodasysteem op IAA

De afgelopen jaren is Kraker Trailers een bekend gezicht geworden op de IAA. De trailerbouwer uit Axel staat bekend om de noviteiten die het telkens weer toont op deze internationale vakbeurs.

Dit jaar tonen de Masters in Moving Floor Trailers een K-Force HD, uitgerust met een Joloda-systeem.
Het systeem bestaat uit rails, gemonteerd in de 10 planks-schuifvloer, en wordt gebruikt voor het transport van papierrollen. Verder is de trailer voorzien van assen met grote remschijven en 31 paar vloerogen voor de zekering van de papierrollen. De skates, waarop de rollen in de trailer worden verplaatst, worden opgeborgen in een speciaal daarvoor gemonteerde kist onder de trailer.

Deze K-Force HD met Joloda is door TrailerTec Duitsland verkocht aan de klant en moest aan diverse, strenge eisen van de papierfabrikant voldoen. Na verschillende tests, waarbij de K-Force HD tot het uiterste werd belast, bleek alles prima in orde en werd het groene licht gegeven.

Kraker Trailers staat samen met D-TEC op de stand van TrailerTec, het Duitse verkoophuis dat beide merken vertegenwoordigt. Twee jaar geleden werd de TrailerTec-formule (alles onder één dak, met één aanspreekpunt) in Duitsland geïntroduceerd. En met succes, getuige het aantal nieuwe schuifvloertrailers dat de afgelopen periode in Duitsland is afgeleverd. 

DEEL HET