Kraker’s K-Force Waste: boutverbindingen als kenmerk

Bij Kraker Trailers worden trailers geproduceerd die volgens de fabrikant naadloos passen bij vraag van de klant, gecombineerd met een aantal kernwaarden die gelden voor alle Kraker-trailers: zo licht mogelijk (onder andere door het unieke samen gebruik van staal en aluminium), zonder aan kracht of kwaliteit in te boeten, breed inzetbaar en ’n lange levensduur, ook bij trailers die worden ingezet voor het echte zware werk. Een mooi voorbeeld hiervan is de K-Force Waste.

K-Force Waste

In het verleden ontwikkelde Kraker al eens een trailer speciaal toegepast op de afvalsector, maar nu is er een trailer ontwikkeld volgens het K-Force-principe. Dat houdt in dat zwaarbelaste lasnaden vervangen zijn door boutverbindingen, wat Kraker Trailers bovendien in staat stelt aluminium en staal te combineren. Hierdoor is een optimale verdeling tussen volume, gewicht en kracht mogelijk, aldus de fabrikant. 

Bij de K-Force Wast heeft de klant keuze uit verschillende vloeren. Al naar gelang de aard van het werk, kan er een geschikt vloerprofiel worden gekozen.

De eerste K-Force Waste is door de Franse dealer Delta Trailers verkocht aan een Franse klant. Deze trailer is uitgerust met een tweedelig milieudak en een hydraulische achterklep. Beide zaken maken het werken met de K-Force Waste volgens de fabrikant makkelijk én veilig: op het bordes klimmen is niet meer nodig. Met één druk op de knop opent en sluit het dak zich volledig automatisch. Hetzelfde geldt voor de achterklep. Op klantvraag kan de K-Force Waste ook nog met een beperkt aantal opties worden geleverd.

Garantie op Kraker-voertuigen

Kraker Trailers onderscheidt zich niet alleen van andere producenten door de range schuifvloertrailers en de moderne productiewijze, maar ook door de garantie. Kraker Trailers is naar eigen zeggen de enige schuifvloertrailerfabrikant die nieuwe voertuigen standaard levert met een unieke 5 jaar garantie op lak en constructie.

DEEL HET