Kraker met hybride E-Force trailer naar IAA

Met de IAA in zicht, worden er bij Kraker Trailers de laatste tests uitgevoerd met de nieuwe hybride trailer, E-Force. Deze trailer is de nieuwste innovatie van de Masters in Moving Floor Trailers.

Transport moet, en kán, schoner en slimmer. Kraker Trailers ontwikkelde vanuit dat oogpunt E-Force, waarmee 10-20% brandstof bespaard kan worden. E-Force slaat energie die vrijkomt bij het remmen op in batterijen. Die energie wordt gebruikt bij het lossen of het aandrijven van de as. Hiermee draagt deze trailer bij aan schoner transport. Tijdens de IAA zal een prototype gepresenteerd worden van de E-Force op het buitenterrein. 

K-Force SD, met zijdeuren van 6,2m breed

Kraker neemt ook een K-Force Side Doors mee naar Hannover. Deze trailer biedt met z’n 2 scharnierbare zijdeuren van elk 6,2m breed uitkomst bij het transport van lange of ondeelbare ladingen. De deuren openen veilig en snel, zelfs als het voertuig geladen is. Pallets en big bags laad en los je door de zijdeuropening. Bulklading laad je met een SD gemakkelijk via de bovenkant. Kortom, de K-Force SD is een multifunctioneel voertuig waarbij de mogelijkheden van een moving floor trailer en een schuifzeiltrailer gecombineerd worden.  

Tot vijf jaar verlengde fabrieksgarantie

Op een standaard K-Force geeft Kraker 1 jaar fabrieksgarantie. Registreert een klant zijn trailer in het Online Service Center, dan wordt die garantie verlengd tot maar liefst 5 jaar! Dit geldt voor de standaard K-Force. Op alle andere types is de 1-jarige garantie verlengbaar tot 2 jaar. Het registreren heeft nog meer voordelen. Na registratie is er 24/7 toegang tot het Online Service Center, waar alle informatie over de trailer van de klant staat. Handleidingen, schema’s en de stamkaart: alles staat praktisch geordend. Hierdoor is er een compleet overzicht van de onderdelen beschikbaar en kunnen deze onderdelen direct worden besteld. Kraker Trailers heeft de meest voorkomende onderdelen op voorraad in het uitgebreide magazijn. Bestellingen die voor 15u worden geplaatst, gaan dezelfde dag op de post. 

Speciale uitvoering van automatisch rolzeil voor UK-markt

Onze dealer Setanta weet direct te benadrukken waar Kraker zich onderscheidt van anderen: een K-Force uitrusten met opties waardoor hij naadloos aansluit op de wensen van de klant. Setanta pakt meteen een primeur met een automatisch rolzeil dat speciaal voor de UK-markt naar de rechterzijde op- en afrolt. In de UK worden trailers meestal aan de rechterzijde beladen, in plaats van aan de linkse zijde, wat de Europese standaard is. Daarom zijn bij K-Force UK ook alle bedieningen aan de rechterzijde geplaatst.  

DEEL HET