Kraker K-Force voor Theobald Transporte

Siegfried Theobald, eigenaar van Theobald Transporte heeft een Kraker K-Force moving floor oplegger in gebruik genomen. De oplegger werd geleverd door TrailerTec GmbH. 

"Wij vervoeren voornamelijk losgestorte rest- en afvalproducten in Duitsland en Oostenrijk. Denk hierbij aan afvalhout, houtsnippers, zaagsel, oud papier, compost, etc.

We kozen voor K-Force vanwege de brede inzetbaarheid. De aankoop van onze schuifvloertrailer liep via TrailerTec GmbH, dat zeer goed adviseerde over de verschillende opties." De nieuwe Kraker K-Force van Theobald is uitgerust met onder andere een opklapbare bumper, een Rollfix-zeil, 2 liftassen, 2 extra werklampen, een deur in het kopschot en 2 gereedschapskisten.

De trailer voldoet volledig aan de verwachtingen, maar wat Theobald ook opmerkelijk vindt, is de persoonlijke benadering bij Kraker Trailers. "Toen ik mijn trailer ophaalde in Axel, kreeg ik een rondleiding door de fabriek en iedereen was even vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de grootte van het bedrijf, voel je dat Kraker een familiebedrijf is, als klant heb je het gevoel dat je erbij hoort. En dat zie je tegenwoordig niet vaak meer", aldus Siegfried Theobald.

DEEL HET