Kraker K-Force: de primeur

De K-Force is een project waaraan Kraker jarenlang in stilte heeft gewerkt. Het betreft niet alleen een nieuwe trailer, maar een compleet nieuw productieproces. Daardoor kan Kraker de productiesnelheid bij een gelijk gebleven personeelsbestand, flink verhogen.

Mest opvallend aan de trailer is het ongeveer helemaal verdwijnen van lasnaden. De nieuwe trailer wordt gemaakt met boutverbindingen. Tal van proeven hebben aangetoond, dat de levensduur van Kraker trailers daardoor zal toenemen. Kraker heeft verder verbeteringen aangebracht in de constructie van de wanden, het spuiten van de trailer en het hele productieproces. 

Alles bij elkaar is de productietijd verkort, is de nieuwe trailer lichter, goedkoper, makkelijker te bouwen, heeft deze een hoger laadvermogen en zorgt daardoor voor een betere marge voor de eindgebruiker. 

Kraker werkt aan de afwerking van de nieuwe productiehal in Axel. Tot die tijd is het nog even wachten op de K-Force. De bedoeling is dat de productie aanvangt in het eerste kwartaal van 2016. Op de RAI is de nieuwe trailer te bewonderen. 

DEEL HET