Kraker K-Force Agri Allroad

Kraker presenteert tijdens de AgriTechnica in Hannover de K-Force Agri Allroad. Een moving floor trailer die geschikt is voor zowel offroad als op de weg.

De schuifvloertrailers van Kraker Trailers zijn ontwikkeld met een helder doel: sterke, betrouwbare voertuigen die maximaal rendement opleveren voor de klant. Innovatie staat daarom ook altijd bovenaan het lijstje van de Nederlandse trailerbouwer. Het nieuwste staaltje innovatie is K-Force Agri Allroad. 

Die brede inzetbaarheid komt terug in alle trailers uit de K-Force-range. Speciaal voor de agrarische sector ontwikkelde Kraker K-Force Agri, een kortere, wendbare trailer met een laag eigen gewicht die het werk in de agrarische sector vergemakkelijkt. Omdat innovatie een proces is dat nooit stopt, heeft de Nederlandse schuifvloertrailerfabrikant een extra dimensie toegevoegd aan het leveringsgamma in de vorm van K-Force Agri Allroad. Om het een nieuw type te noemen, gaat wellicht wat ver. De agrarische sector is immers al bekend met K-Force Agri met z'n kortere afmeting, lage eigen gewicht en hoge wendbaarheid.

Met K-Force Agri Allroad introduceert Kraker een ijzersterke krachtpatser met nog een extra significant voordeel ten opzichte van de standaard Agri: tijdens de oogst is K-Force Agri Allroad uitgerust met (grotere) off-road banden. Om dit mogelijk te maken is de asafstand van de Allroad versie aangepast. Dit speciale type band biedt perfecte tractie in elk terrein en op elke ondergrond. Na het agrarische seizoen kunnen de lage-snelheids banden omgewisseld worden naar standaard on-road banden, waardoor de K-Force Agri Allroad een heel jaar inzetbaar is en dus optimaal rendeert. De standaard K-Force Agri en de Allroad-uitvoering zijn bovendien beiden leverbaar met de unieke Kraker-klapbumper. 

Maak kennis met K-Force Agri Allroad

Kraker Trailers introduceert K-Force Agri Allroad tijdens de AgriTechnica die in november '23 plaatsvindt in Hannover. Naast de speciale Agri-banden en een op afstand bedienbare klapbumper is deze beurstrailer van nog veel meer opties voorzien, waaronder een hydraulische achterklep. 

DEEL HET

Meer over...

Video's van Kraker K-Force Agri Allroad

  • Video bij:Kraker K-Force Agri Allroad