Jobtrans met Broshuis Academy in Code95 training

Broshuis en JobTrans slaan de handen ineen en introduceren een innovatief trainingsprogramma genaamd: ‘Broshuis Academy Speciaal Transport’. Binnen dit trainingsprogramma worden er meerdere, op het speciaal transport toegespitste, code 95-cursussen ontwikkeld. 

De eerste cursus die de Broshuis Academy aanbiedt is gericht op het verbeteren van veiligheid en efficiëntie bij het lading zekeren in de speciaal transportsector. Deze cursus heet ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’.

Het correct zekeren van ladingen waarborgt de veiligheid op de weg en voorkomt schades. De code 95-cursus ‘Lading Zekeren In Speciaal Transport’ biedt chauffeurs de nodige kennis en praktische vaardigheden om ladingen, in het speciaal transport, op de juiste manier te zekeren. Er worden diverse onderwerpen behandeld, zoals: wet- en regelgeving, verschillende methoden en technieken om ladingen vast te zetten, gebruik van hulpmiddelen en het herkennen van potentiële risico's bij ladingzekering. Verder bevat de cursus een praktijkgedeelte, waarbij chauffeurs actief aan de slag gaan met een oplegger. Een waardevolle leerervaring die direct toepasbaar is in de praktijk..

Voor meer informatie: Klik hier!

DEEL HET

Meer over...