IMS Group gestart met internationale roadshow

Na het succes van vorig jaar is IMS Group uit Barneveld ook dit jaar weer met een roadshow gestart die door diverse landen in Europa voert. Het doel is om klanten en relaties kennis te laten maken met de diverse trailerstuursystemen die het bedrijf aanbiedt. Naast de stuursystemen van Greensteering, SEM en VSE biedt IMS Group ook nog de SAF-Holland producten en lichtmetalen wielen van Alexrims aan.

IMS Group wil met de roadshow trailerfabrikanten, trailerservicebedrijven en transportbedrijven bereiken. “We beschikken over een eigen demotrailer waarmee we veel kunnen laten zien”, legt Divisiemanager Trailersystems Stefaan Goossens van IMS Group uit. “In de trailer liggen tal van showmodellen waar we onze doelgroepen mee kennis willen laten maken.” De trailer zelf is voorzien van een kabelstuursysteem van Greensteering.

Internationaal

Deze week was de trailer onderweg in Nederland. Begin april worden relaties in Duitsland bezocht en de weken erna is de demotrailer te zien in Zwitserland en Frankrijk. “Klanten kunnen een bezoek van de trailer via de website aanvragen, dus dat we op afspraak langs komen”, zegt Goossens. Voor nu is de trailer vijf weken ‘on the road.’

DEEL HET