ICTS levert aan Europa Worldwide Group

ICTS heeft een order voor vijftig nieuwe gesloten 'Box-trailers' geleverd aan het Britse Europa Worldwide Group uit Dartford. 

Een eerste levering van 30 trailers vond reeds plaats in augustus, gevolgd door een tweede levering van 20 trailers voor het einde van dit jaar. Kenmerkend voor de trailers is dat ze allemaal uitgerust zijn met antidiefstal sluitingen op de achterdeuren. Verder zijn alle opleggers uitgerust met een dubbele laadvloer, wat extra capaciteit en flexibiliteit teweegbrengt. 

In de overeenkomst is geregeld dat ICTS een totaalservice biedt op het gebied van reparatie en onderhoud. Verder maakt Europa Worldwide Group gebruik van de 24-uurs servicedienst van ICTS. De trailerverhuurder beschikt over een Europawijd netwerk van (mobiele) werkplaatsen die 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Europa Worldwide Group breidt met het order zijn capaciteit uit tot 210 trailers voor wat betreft transport op Europees grondgebied. Al sinds 50 jaar is het bedrijf marktleider in expres-vrachtvervoer. Verder biedt Europa Worldwide Group zowel import- als exportoplossingen aan. Ook specialiseert het bedrijf zich in transport over zee en in de lucht, en biedt het tal van oplossingen aan voor de opslag van diverse goederen in zijn magazijnen. 

Het akkoord tussen Europa Worldwide Group en de ICTS Group  is de realisatie van ICTS’ globalisering strategie.

 

 

DEEL HET