ICTS groeit naar 1800 trailers

De ICTS group groeid naar meer dan 1800 trailers in vijf landen. Daarbij biedt de trailerverhuurder een nieuw concept aan op het gebied van werkplaatsen en fieldservices.

De vloot van ICTS werd onlangs uitgebreid met een serie Schmitz Cargobull opleggers voor Dachser Nederland. Op dit moment wordt er gewerkt aan de uitlevering van een order van 25 Kögel schuifzeilopleggers aan P&O Ferrymasters Nederland. Voor P&O Ferrymasters België worden er 40 Kässbohrer lichtgewicht containerchassis afgeleverd. Ook Bos Logistics heeft een serie box- en megatrailers van ICTS in gebruik genomen.

Door samenwerking tussen ICTS en verschillende havengebieden leverde de verhuurder verschillende types containerchassis aan APM Terminals voor een testperiode. Op de nieuwe terminals op de tweede Maasvlakte wordt het materiaal van ICTS gebruikt om de processen rondom de verschillende types kranen te optimaliseren. Dit zou in de toekomst wachttijden van schepen moeten beperken.

Naast trailerverhuur biedt ICTS nu ook werkplaatsactiviteiten en nieuwe fieldservices aan. Hiermee biedt ICTS meerdere oplossingen voor het fleetmanagement van de verschillende klanten. Zo kunnen alle Nederlands gekentekende trailers voortaan ook in de Belgische werkplaatsen voorzien worden van een nieuwe APK. Verder is ICTS gecertificeerd voor de toegang tot afgeschermde terminals in havens, op luchthavens en of loskades. Hierdoor kan ter plaatste gerepareerd worden als dat nodig is zonder afsleepkosten. 

DEEL HET