Hongaarse transporteur Pro Sygnum neemt tien Krakers af

In Hongarije krijgt Kraker een vaste voet aan de grond. Vanaf de oprichting in 2015 kocht ProSygnum geleidelijk de eerste tien schuifvloertrailers. Eind 2020 volgde een order voor een serie van tien stuks K-Force-trailers.

Pro Sygnum voert (inter)nationale transporten uit binnen heel Europa. De producten die Pro Sygnum vervoert met de schuifvloertrailers zijn heel divers: van agrarische producten tot goederen voor de recyclingindustrie. Denk daarbij aan rubber, plastic afval en houtsnippers. Kortom, Pro Sygnum gebruikt een K-Force waarvoor hij is gemaakt: het transporteren van een grote diversiteit aan goederen.

Pro Sygnum heeft ’n helder doel voor ogen. Deze Hongaarse transporteur wil binnen afzienbare tijd bekend staan om de hoge kwaliteit die ze leveren met een wagenpark dat ze ten volle benutten en efficiënt inzetten. ProSygnum is erg tevreden over de trailers en hun kwaliteit. Dat blijkt ook uit hun toekomstplannen: Pro Sygnum is van plan om verder te groeien tot een vloot met talloze Kraker-schuifvloertrailers.

 

DEEL HET