Gestuurde Krone polyester bloementrailer voor Van Beest Bloemen en Planten

Recentelijk leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een gestuurde Krone polyester bloementrailer af aan Van Beest Bloemen en Planten uit Putten.

De oplegger werd door de monteurs van Wezenberg volledig aangepast aan de wensen van de klant. Zo werd er een koelmachine geplaatst en werd er een achtersluitende 2.500 kg laadklep met een plateaulengte van 2.300 mm gemonteerd. De oplegger is voorzien van 5 rails-dak-vloer ten behoeve van het transport van bloemenkarren. Van Beest bloemen en planten bestaat uit twee onderdelen, de winkels en de groothandel.

Van Beest Groothandel koopt in voor de acht eigen bloemenwinkels die zijn gesitueerd in het midden van het land, maar ook voor diverse tuincentra en andere bloemisten. Van Beest Groothandel is ook gevestigd in Aalsmeer en koopt hier dagelijks bloemen en planten in. Naast de inkoop via de klok op Flora Holland Aalsmeer heeft Van Beest Groothandel connecties met diverse kwekers, waarmee rechtstreeks zaken gedaan worden. Ook verzorgt Van Beest bloemen voor verschillende KOA (kopen op afstand) klanten de gehele logistieke afhandeling op de veiling, en wordt er middels het eigen vervoer op de gewenste locatie bezorgd. 

DEEL HET