Gestuurde Kraker K-Force met dubbel meeloopschot voor Braecke

Kraker-verkoper Jan Platteau verkocht een nieuwe K-Force Steered aan het in Oostrozebeke gevestigde bedrijf Braecke. Het bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten bodembedekking, zoals boomschorsen, (decoratief) grind, potgrond en verschillende bodemverbeteraars.

Het bedrijf, waar Jean-Christophe Braecke aan het hoofd staat, heeft een groot, eigen depot in Oostrozebeke en van daaruit worden hun klanten bevoorraad. Braecke levert aan zowel particuliere als zakelijke klanten de gewenste hoeveelheid van het product dat ze nodig hebben.

Het wagenpark van Braecke bestaat uit een aantal trailers. In 1992 werd de eerste Kraker-trailer gekocht. Deze trailer, die inmiddels toch een respectabele leeftijd heeft, wordt nog dagelijks ingezet. Dat geeft de kracht van Kraker aan, bijna dertig jaar oud en nog steeds een sterk en betrouwbaar voertuig. In 2014 werd een Kraker-laadbak met schuifvloersysteem aangeschaft. Ook dat voertuig voldeed naar tevredenheid en toen het in 2020 tijd werd voor een nieuwe trailer, was de afspraak met Jan Platteau snel gemaakt. Samen brachten zij in kaart waar Braecke behoefte aan had en dat is een K-Force Steered geworden met een lengte van 11,6m, een standaardhoogte van 4m. en een volume van 71m3. De trailer heeft een liftas en een gestuurde derde as. Andere opvallende details zijn het dubbele meeloopschot en de dubbelscharnierbare achterdeuren, voor gebruik in krappe ruimtes. Braecke heeft voor het dubbele meeloopschot gekozen om zo het transport van deelladingen mogelijk te maken. Zo kunnen in één rit voor verschillende klanten bijvoorbeeld boomschors en potgrond worden meegenomen. Het toppunt van efficiency.

Jean-Christophe Braecke is erg tevreden over de nieuwe aanwinst en de samenwerking met verkoper Jan Platteau.

DEEL HET