Geïsoleerde multi-temp dubbeldekkers voor C. van Heezik

Carrosseriebouwer Burgers heeft de eerste in een serie van vijf geïsoleerde Double Deck opleggers afgeleverd bij C. v. Heezik uit Utrecht. In de komende maanden volgt een tweede serie van vijf stuks.

Om het laadvermogen te vergroten zijn deze Double Decks trailers voorzien van twee 10 tons starre assen. In deze uitvoering kunnen totaal 55 europallets geladen worden. De koelmachine is uitgevoerd in multi-temp uitvoering, dus met twee verdampers.

Dankzij de technologie van T Comm Telematics  zijn de chauffeur en de planner op kantoor doorlopend geïnformeerd over hoe het er met de lading voor staat, aldus Burgers. Samen met een Multi-temp koelmachine uitvoering kunnen er zowel diepgevroren als verwarmde producten tegelijk vervoerd worden. Hiermee zet Van Heezik steeds meer in op double deck opleggers, ‘twins’ genoemd bij Van Heezik. Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring op het gebied van vrieslogistiek, retaildistributie en groupage, zowel nationaal als internationaal. Met de Europese typegoedkeuring kunnen deze opleggers grensoverschrijdend transport uitvoeren en in elk Europees land geregistreerd worden.

DEEL HET