Fusie tussen Hartman Expeditie en J.P. Vis Transport

Nadat Hartman Expeditie vorig jaar Brinkman-Trans Holland overnam wordt nu J.P.Vis uit Kwintsheul aan de groep toegevoegd. Hoewel het persbericht spreekt van een fusie heeft Trailertotaal.nl informatie dat het zou gaan om een overname van het familiebedrijf.

Zowel Brinkman-Trans Holland als J.P.Vis én Hartman expeditie vullen elkaar aan. Alle drie zijn ze namelijk gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde verse producten van- en naar Scandinavië. 

Zowel in het Westland in Poeldijk als in het Drentse Nieuw Amsterdam heeft Hartman Expeditie overslag faciliteiten waar de ritten worden samengesteld. Met name de locatie Nieuw Amsterdam is optimaal gelegen want van daaruit zijn alle ferry verbindingen met Scandinavië binnen 4,5 uur rijtijd bereikbaar.

Door de recente overname, of fusie zo u wilt, ontstaat er een speler van formaat. Met J.P. Vis wordt de vloot uitgebreid met 40 trekkende eenheden en 65 opleggers. Daarmee groeit de totale vloot van de groep van bedrijven naar 115 trekkende eenheden en 260 eigen opleggers. Daarnaast zijn er 100 vaste charters actief voor de verschillende bedrijven. Opvallend is dat zowel Brinkman-Trans als Hartman én J.P. Vis al langere tijd actief zijn met de inzet van Ecocombi's in, en op de routes naar Scandinavië. Klik hier voor het volledige officiele bericht over de fusie.

DEEL HET