Fraaie Kraker combinatie voor Sinkegroep

Kraker trailers heeft voor de Sinkegroep een combinatie opgebouwd waarbij de focus lag op volume en een zo laag mogelijk eigen gewicht. Het resultaat is een bijzonder fraai afgewerkte en opvallende combinatie met moving floors.

De motorwagen is voorzien van een Kraker carrosserie die voorzien is van een 15 planks 10mm schuifvloer. Verder zijn over de volledige lengte één meter hoge slijtplaten tegen de wand gemonteerd met aansluitend aan de achterzijde platen van 2,5 x 2,5 meter hoogte. 
 
De aanhangwagen is een door Kraker gebouwde drie-asser met dubbellucht montage in de maat 215/75R17,5 op Alcoa Mirror Polished licht metalen velgen. De middelste as is uitgevoerd als liftas. De vloer is net als die van de motorwagen 15 planks, 10mm. Ook zijn er in de aanhangwagen dezelfde slijtplaten gemonteerd. Zowel de motorwagen als de aanhanger zijn voorzien van een Rollfix afvalzeil aan de zijkant. Dit zeil reikt tot op de grond en houdt de zijwanden schoon tijdens het laden. Beide moving floors zijn te bedienen met een draadloze afstandsbediening. Verder zijn zowel van de motorwagen als de aanhangwagen de zijkanten volledig afgewerkt met zij-afscherming voor een betere stroomlijn en een verhoogde veiligheid van mede weggebruikers.
 
 

DEEL HET