Floor aanhangwagen via Van de Peet voor Kuijf Milieudiensten

Kuijf Milieudiensten uit Nieuwkoop heeft een nieuwe Floor container- aanhangwagen geleverd gekregen via Van der Peet.

Iedereen zal ze wel herkennen de oranje auto’s van Kuijf Milieudiensten uit Nieuwkoop. Deze voertuigen zorgen ervoor dat bedrijfs- en particulier afval op verantwoorde wijze wordt afgevoerd. De container combinatie die het gesorteerde afval naar de juiste verwerkers brengt, is onlangs voorzien van een splinternieuwe aanhangwagen geleverd door het eveneens in Nieuwkoop gevestigde Van der Peet.

Van der Peet verkoopt en produceert carrosserieën en trailers voor losgestorte producten. Daarnaast zijn zij dealer van de merken Pacton, Floor, Kennis en STAS en bieden zij een breed scala aan diensten, waaronder reparatie, onderhoud, handel in tweedehands trailers en heeft een eigen verhuur vloot van 80 trailers. Met 75 jaar ervaring zijn zij een gevestigde naam in de branche, met klanten over de hele wereld.

De nieuwe aanhangwagen, van het gerenommeerde merk Floor S-Line, is speciaal ontworpen om een breed scala aan afzetcontainers te vervoeren. In nauwe samenwerking met chauffeur Daniël werd deze aanhangwagen geconfigureerd, rekening houdend met zijn praktische behoeften. De aanhangwagen beschikt o.a. over drie assen waarvan de middelste as in lege toestand omhoog kan worden gebracht om rolweerstand te verminderen. Dit zorgt samen met de gesloten zijbeschermingen voor minder brandstofgebruik. Veilige antislipplaten zijn strategisch geplaatst op plaatsen waar de chauffeur vaak moet gaan staan en om de containers goed vast te zetten. Zowel aan de voor- als achterzijde van de aanhangwagen zijn degelijke spaninrichtingen gemonteerd, vergezeld van een handige opbergkist.

Ja en het oog wil ook wat, een mooie en degelijke achterzijde voorzien van inbouwlampen en alle verlichting is in LED uitgevoerd. De gespoten wielringen met glimmende wielmoerdoppen en een RVS gereedschapskist maakt het geheel af!

DEEL HET