FBS opbouw voor DAF XF van Sankoo Machines

Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur en onderhoud van hoogwaardig compact werkmaterieel, zoals hoogwerkers, minihijskranen en glasrobots. Voor het transport van die spullen liet het bedrijf een DAF XF opbouwen bij FBS in Apeldoorn.

De nieuwe DAF XF 480 FTN 6x2 trekker is uitgerust met een HIAB X-HiPro 638E-6 kraan en een afzetbare laadbak. Hiermee is deze krachtpatser is perfect voor hijs- en transportklussen. Dankzij de afzetbare laadbak, die eenvoudig via bevestigingspunten op het voertuig wordt gemonteerd, kan de vrachtwagen zowel als trekker als bakwagen worden ingezet. De laadbak is uitgerust met aluminium zij- en achterborden en acht ogen in de vloer voor ladingzekering.
 
Verder is de nieuwe DAF vrachtwagen voorzien van diverse extra's, waaronder twee RVS assenkisten, in kleur gespoten aluminium spatborden over de achterassen, een RVS-kist met twee lades en voldoende (werk)verlichting. Als afwerking mag de wel heel opvallende huisstijl van Sankoo niet onvermeld blijven.

DEEL HET