Faymonville voor Ter Linden

Ter Linden Exceptioneel Transport uit Doetinchem heeft 3 Faymonville TeleMAX opleggers besteld bij importeur Hertoghs in Roosendaal. 

De in de felgele Ter Linden huisstijl uitgevoerde opleggers hebben in uitgeschoven toestand een laadvloerlengte van 56 meter, waarmee windmolen vleugels tot ca. 65 meter vervoerd kunnen worden. Doordat de zwanenhals een geringe dikte heeft kan de lading helemaal vooraan geladen worden, waardoor de combinatie in zijn geheel ca. 4,5 meter korter blijft èn dankzij het geringe eigen gewicht van de oplegger mag de beladen combinatie oplegger nagenoeg overal op de snelweg komen, waardoor de minder makkelijk begaanbare wegen kunnen worden vermeden. 

De opleggers zijn uitgerust met pendelassen voor maximale manoeuvreerbaarheid en een grote hoogte verstelbaarheid, zodat er veel bodemvrijheid onder de hoofdligger kan worden gecreëerd om over obstakels heen te kunnen rijden. Verder zijn de opleggers voorzien van vele klant specifieke opties om ze nog verder af te stemmen op de dagelijkse werkzaamheden.

DEEL HET