Goldhofer benoemt dealer voor Benelux

Matrax bv uit Mill is per 1 juli 2021 benoemd tot officieel dealer van Goldhofer voor de Benelux. Daarmee is Goldhofer voor het eerst officieel vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg.

Goldhofer behoort volgens Matrax wereldwijd tot de top van leveranciers van materieel voor exceptioneel transport. Qua innovatie, constructie en afwerking staan de trailers van Goldhofer op eenzaam hoog niveau.

Het leveringsprogramma van Goldhofer bestaat uit:

semi-dieplader aanhangers

vaste en uitschuifbare vlakke opleggers

vaste en uitschuifbare semi-diepladers

vaste en uitschuifbare diepladers, al dan niet met tussendolly

wing carriers (materieel voor het transport van windmolens)

moduletrailers, getrokken of met eigen aandrijving

vliegveldtrekkers

Goldhofer biedt met zijn leveringsprogramma veel mogelijkheden op het gebied van exceptioneel transport. De fabrikant uit Memmingen (bij Stuttgart) heeft standaardmodellen maar levert ook maatwerk met modulair opgebouwd materieel. Goldhofer staat bekend als de leverancier van materieel voor de meest extreme toepassingen in het wegtransport.

De benoeming van Matrax tot exclusief dealer betekent dat Goldhofer zich ook gaat richten op de Benelux-markt. Matrax houdt zich niet alleen bezig met verkoop maar ook met aftersales, operatortraining, service en onderhoud, verhuur, keuringen en in- en verkoop van gebruikt exceptioneel materiaal. De hoge standaards van Goldhofer zijn daarbij het uitgangspunt. Goldhofer heeft een wereldwijd netwerk voor breakdown-service.

Initiatiefnemers van Matrax zijn Mark Verhoeven en Rob van Mosseveld. Verhoeven heeft zijn sporen verdiend als transportondernemer in het exceptioneel vervoer. Van Mosseveld heeft jarenlang gewerkt als engineer, verkoper en manager bij fabrikanten van transportmaterieel.

De ondernemers hebben er zin in. “Goldhofer bouwt fantastisch materieel, onvergelijkbaar met al het andere in de markt. Wat velen bijzonder vinden, zit bij Goldhofer in het standaardprogramma. Tot vijf keer uitschuifbare opleggers, al of niet met pendelassen, tafels van verschillende lengte, tussendolly’s, wel of geen gieksleuf, modules, windmilltransporters, en door de modulaire opbouw is in principe een oneindig aantal aslijnen mogelijk.”

DEEL HET