Euroscan X3 temperatuurrecorder van Mateba

Mateba Monitoring Solutions BV presenteert de Euroscan X3. Het gaat hier om de opvolger van de betrouwbare Euroscan X2 temperatuurrecorder.

Mateba Monitoring Solutions BV uit Almelo is specialist op het gebied van draadloos meten, registreren en bewaken van kritische parameters tijdens productie, transport, opslag en distributie. Speciaal voor de logistieke sector levert Mateba onder meer voertuigvolg- en assetmanagement systemen, track & trace oplossingen, anti-diefstalsystemen en ladingbeveiliging.

Eén van de succesvolle Mateba producten is de Euroscan temperatuurrecorder. De als uiterst betrouwbaar bekende X2 temperatuurrecorder is nu verbeterd en wordt vervangen door de nieuwe X3 generatie. 

Op een klein optisch detail na zien we uiterlijk niet veel verschil, de innovatie zit van binnen. De X3 heeft nog steeds de mogelijkheid om tot 6 sensoren aan te sluiten, heeft een onderhoudsvrije thermische printer (optie) en is door zijn grote bedieningsknoppen en groot display zeer gebruiksvriendelijk.  De X3 heeft een groter geheugen, een draadloze verbinding met de EuroTool servicesoftware, een interne bewegingssensor, naast 2 x RS232 ook een CAN Bus-aansluiting en is volledig conform GAMP 5 gevalideerd.   

Samen met de gebruiksvriendelijke Cold Chain View websoftware heeft u 100% controle over uw vloot. Voor elk vervoer bezorgen wij u, realtime (optie),  de juiste kritische parameters zoals temperatuur, positie, deur open/dicht, koelmotordata, rit start/stop en verzorgen automatische rapportages. Transport van voeding, farmaceutische producten of levend vee, met Euroscan bent u 24/7 realtime “in control”.

Klik hier voor meer informatie:

 

DEEL HET