ETTC Veendam nu ook Kraker Servicepartner

ETTC Veendam is voortaan ook volledig geautoriseerd Kraker servicepartner. 

Kraker Trailers heeft begin april de nieuwe productielocatie geopend waar de nieuwe K-Force wordt geproduceerd. Dit type onderscheidt zich van alle andere types schuifvloertrailers van Kraker én die van andere producenten doordat de meeste lasverbindingen zijn vervangen door bouten. Na een lange ontwikkelingsperiode op de afdeling engineering zijn de eerste prototypes gebouwd. Deze trailers heben alle mogelijke tests ondergaan met een heel duidelijk resultaat: de boutverbindingen kunnen dezelfde krachten aan als de traditionele lassen. De bestaande fabriek wordt ingezet voor de bouw van zgn. specials, trailers die afwijken van de standaardtrailer of die zelfs volledig op klantspecificatie worden gebouwd.

In Veendam is er sinds september  2015 is er weer volop activiteit waar te nemen vanuit de voormalige Scania vestiging aan de Drieborghweg 4 in Veendam. Per  1 juli 2015 nam European Truck & Trailer Care (E.T.T.C.) de vestiging van MSC Nieuwe Pekela over en verhuisde die al snel naar Veendam.  Dit was dus het startsein voor de eerste eigen truck- en trailerwerkplaats voor European Trailer Care.

Bij ETTC  Veendam kan de klant voor alle denkbare onderhoud en reparaties aan trucks, trailers en overige bedrijfsvoertuigen terecht. Naast zaken als APK (voor trucks, trailers en bestelwagens) , LPK, tachograaf ijken wordt er ook koeltechniekservice, bandenservice, haal- brengservice en compleet wagenparkbeheer aangeboden.  Met service-dealerschappen van o.a. Schmitz Cargobull, Kraker schuifvloertrailers en alle belangrijke onderdelen-merken heeft ETTC de juiste relatie’s om die goede service te kunnen waarmaken.

Kortom is dit voor Kraker Trailers een mooie aanvulling op de servicenetwerk op een  perfecte locatie aan de N33 en zeer dicht bij de A7, de doorgaande route naar het Oosten en Scanidinavië. 

 

DEEL HET