Eerste Schmitz Cargobull schuifzeiler voor Van Wieren

Het wagenpark van Van Wieren International uit het Emmeloord is afgelopen week uitgebreid met de eerste Schmitz schuifzeiloplegger. Het gaat om drie-assige schuifzeil oplegger die op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull. De oplegger is afgeleverd in verzwaarde uitvoering van chassis en opbouw voor inzet in het agrarisch transport.

De nieuwe oplegger is voorzien van klant specifieke fullcolour belettering van Stet Holland op de zeilen. Verder is de oplegger rondom gespoten in de Van Wieren kleuren en belettering van de achterdeuren met het Van Wieren logo.

Schmitz Cargobull en Van Wieren werken al een aantal jaren samen in de tak voor geconditioneerd transport waar goede ervaringen werden opgedaan met de koelopleggers. Naar aanleiding hiervan is nu ook gekozen voor de Schmitz Cargobull schuifzeiloplegger.

Van Wieren International kent twee specialismen, geconditioneerd transport van en naar Italië en huiftransport. Van Wieren International heeft zich voor wat betreft huiftransporten gespecialiseerd in de in het agrarische transport. Daarnaast heeft Van Wieren International meer dan 50 jaar ervaring met geconditioneerd transport van en naar Italië. Daarbij worden zendingen variërend van één pallet tot complete vrachten geleverd en/of geladen in geheel Italië. 

DEEL HET