Drie Schmitz Cargobull schuifzeilers voor Interlogic

Het wagenpark van Interlogic uit Vriezenveen is afgelopen week uitgebreid met de eerste drie eigen opleggers. Het gaat om drie-assige schuifzeilopleggers op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull.

Dagelijks organiseert Interlogic B.V. diverse transporten naar alle uithoeken van Europa, van een enkele colli tot complete wagenladingen. Voor de uitvoering van deze transporten maken zij gebruik van een eigen wagenpark en dat van hun gespecialiseerde agenten. Zij hebben een uitgebreid netwerk met lokale kennis en beheersen de lokale talen.

Voor het eerst

Het wagenpark van Interlogic bestond tot op heden vrijwel alleen uit trekkende eenheden van DAF en Scania. Daarnaast werden er opleggers gehuurd om de groeiende vraag naar flexibiliteit vanuit eigen klanten op te vangen. Vanwege de ervaringen met de verschillende huuropleggers hebben zij bewust gekozen voor Schmitz Cargobull. Om de groeiende vraag vanuit de klanten en de markt op te vangen en de dienstverlening verder uit te breiden, is er nu in drie nieuwe eigen opleggers geïnvesteerd.

Verzwaarde vloer

De nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeilopleggers zijn uitgerust met een verzwaarde vloer en opbouw om een lange levensduur te garanderen. Verder zijn de opleggers voorzien van de eigen Schmitz opleggerassen met schijfremmen. De opleggers hebben dubbele liftassen en rondom verlichting voor het gebruiksgemak van de chauffeurs. Om de opleggers een strakke “look” te geven hebben ze de herkenbare Interlogic belettering in fullcolour uitvoering.

 

DEEL HET