Draadloos camerasysteem van Haloview

(Advertentie) BIGtruck Truckshop A67 is importeur van Haloview camerasystemen en daarbij zijn een aantal draadloze oplossingen die met name geschikt zijn voor getrokken materieel. Camera's worden steeds vaker toegepast en zijn zelfs verplicht bij de Duitse LZV. Met het draadloze Haloview systeem is opbouwen eenvoudig en worden storingen door extra kabels en verbindingen voorkomen.

De Haloview MC7601 is een set die standaard wordt afgeleverd met één camera. Het beeldscherm kan echter tot vier verschillende camera's tonen waarbij met een druk op het touchscreen gewisseld kan worden van camerastandpunt. Door de infraroodcamera zijn de beelden ook in donker uitstekend. Het bereik van de draadloze verbinding is tot 300 meter. Uiteraard moet de camera wel stroom hebben. Alles tussen 10 en 32 volt is bruikbaar.

Hiermee is dit systeem niet alleen uitermate geschikt voor de Duitse LZV, ook voor allerlei toepassingen in het speciaal transport is het een ideaal systeem. Door middel van de leverbare magneetvoet kan de camera overal geplaatst worden waar zicht nodig is. Bijkomend voordeel is dat ook geluid wordt doorgegeven. Daardoor kan in de cabine worden meegeluisterd wat er achter het voertuig gebeurt.

Haloview camerasystemen worden geleverd via onze BIGtruck Truckshop A67 in Asten. Daar zijn de verschillende systemen ook te zien, maar online bestellen kan ook, en wel via deze link. Klik hier voor onze webshop.

DEEL HET

Video's van Draadloos camerasysteem van Haloview

  • Video bij:Draadloos camerasysteem van Haloview