Draadloos camerasysteem voor Duitse LZV

(Advertorial) Voor de toelating van een LZV combinatie in Duitsland is het verplicht dat er een achteruitkijkend camerasysteem is gemonteerd. De meest ideale oplossing, zeker voor bestaand materieel, is een draadloos systeem.

Met het Haloview camerasysteem is er alleen spanning nodig voor de camera. Dat kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld af te tappen van de kentekenplaat verlichting. De verbinding met de monitor in de cabine werkt vervolgens draadloos. Op de monitor kunnen beelden van maar liefst vier verschillende camera's tegelijkertijd worden weergegeven. Bijkomend voordeel is dat ook geluid draadloos wordt doorgegeven. Iemand die 'stop' roept achter de LZV combinatie kan hierdoor in de cabine verstaan worden.

Omkoppelen met andere opleggers of aanhangwagens is geen probleem. De camera moet alleen even verbinding maken met de display op het dashboard. Montage is eenvoudig, check bijgaand filmpje waarop alles wordt uitgelegd. De eerste LZV combinaties met dit Haloview systeem zijn inmiddels goedgekeurd door de TÜV. 

De Haloview camerasystemen zijn verkrijgbaar bij BIGtruckshopA67 in Asten of online via de webshop.

DEEL HET

Video's van Draadloos camerasysteem voor Duitse LZV

  • Video bij:Draadloos camerasysteem voor Duitse LZV