Dikke order van Deense defensie voor Broshuis

Broshuis heeft een contract mogen ontvangen voor de ontwikkeling, productie en levering van speciaal transport opleggers aan de Deense Defensie. Alle opleggers zijn uitgevoerd met PL2 pendelassen.

Deze nieuwste versie van de pendelas van Broshuis werd gepresenteerd op de IAA 2018. Algemeen directeur Pieter-Bas Broshuis is erg blij met de order. "Het laat zien dat de combinatie van dit astype en onze trailers van topkwaliteit zijn," zegt hij. "Dat voelt gewoon geweldig en versterkt het vertrouwen van ons merk in de rest van de trailerindustrie. We willen onze afnemers graag een product leveren waar ze vele tientallen jaren profijt van hebben, dat is waar we voor staan. Een order als deze is een grote bevestiging van deze filosofie."

Samenwerking

Scania, hoofdaannemer van dit project, heeft deze opdracht aan Broshuis gegund. De samenwerking tussen Scania en Broshuis heeft bewezen succesvol te zijn in eerdere projecten.

Opleggers

Het Deense leger heeft gekozen voor een viertal producten van Broshuis.

8-assige pendelas semi dieplader

2-assige pendelas dieplader

3-assige pendelas dieplader

3+5 dolly dieplader combinatie

Specialist

Denemarken is niet de eerste die zijn leger laat werken met Broshuis. Tal van andere landen gingen de Denen voor. Naast de hoge betrouwbaarheid staat Broshuis bekend als een solide, gecertificeerde en betrouwbare partner van Ministeries van defensie over de hele wereld. De normen van Broshuis voldoen aan de hoge eisen om voertuigen te leveren voor missies over de hele wereld.

DEEL HET

Meer over...